WELLNESS ADMIRAL ŠKOFIJE

 

Vsak dan od 10.00 do 20.00

Vstopite v tihi svet miru. Uživate lahko v skrbno zasnovanih tematskih savnah in whirlpoolu.

SAVNE

FINSKA SAVNA

Finska savna predstavlja tradicionalno obliko potenja. Zaradi visoke temperature naj obisk savne traja med 8 in 15 minut, odvisno od počutja. Po potenju je priporočljivo, da telo ohladimo v hladni ali mlačni vodi. Med posameznimi obiski savne naj preteče najmanj 15 minut.

 

RIMSKA SAVNA OZ. INFRARDEČA SAVNA

Infrardeča savna se pojavlja predvsem v zadnjem času. Uporabljamo jo v zdravstvene namene. Razlika med klasičnimi in infrardečimi savnami je v tem, da je pri klasičnih savnah prevodnik toplote zrak, pri infrardečih pa infrardeča toplota. Izločanje strupov v infrardeči kabini je trikrat večje kot v klasičnih savnah.

 

TURŠKA SAVNA OZ. PARNA KOPEL

Parna kopel je priporočljiva predvsem za čiščenje kože ter sproščanje mišic. Zelo visoka vlažnost zraka in temperatura vplivata blagodejno na dihalne poti, podobno kot pri inhaliranju. Toplota pospeši cirkulacijo v telesu in pomaga do sprostitve napetosti v mišicah. S pomočjo pare se pore na koži odpro. S tem pripomoremo k naravnemu čiščenju kože.
Obisk običajno traja okoli 10 ali 20 minut. Po obisku se oprhamo z mlačno vodo.

 

LEDENA SOBA

Ledeno sobo uporabljamo po uporabi savn za pospešitev krvnega obtoka, prekrvavitve in za trening ožilja po toplih kopelih. Ti postopki naj trajajo največ eno minuto.

Zanj pravijo, da pomlajuje in daljša življenje. Ugodno deluje na ljudi z nizkim pritiskom. Pomaga odstranjevati strupe, ugodno deluje na žolč, srce in ledvice, uravnava delovanje hormonov in hipofize, lajša bolečine. Uspešen je pri depresijah in strahovih, neodločnosti in hiperaktivnosti. Pomaga doseči duhovno čistost in veča sposobnost telepatije.

 

MASAŽNI BAZEN OZ. WHIRLPOOL

Masažni bazen oz. whirlpool je namenjen več osebam. Sedišča in ležišča so oblikovana tako, da se lahko v njih kar se da udobno namestimo. Kombinacija tople vode, vodne in zračne masaže telesu pomaga, da sprosti napete mišice in izboljša naše počutje.

Dobro počutje je pri nas zagotovljeno!

WELLNESS ADMIRAL ŠKOFIJE