Splošni pogoji, rezervacija in ceniki

 

Za direktno rezervacijo nam lahko pišete na info.skofije@admiral.si ali pokličete po telefonski številki +386 (0)5 668 02 00 Za rezervacijo preko naše spletne strani lahko uporabite sledečo povezavo. (označite povezavo z hiperlinkom)

SPLOŠNI POGOJI REZERVACIJE IN BIVANJA V NAŠEM HOTELU


Cenjeni gostje, sporočamo vam, da bi vam zagotovili čimbolj udobno bivanje, vas prosimo, da upoštevate sledeče informacije.

Čas prijave in odjave za individualne goste
Čas prijave od 14:00
Čas odjave od 11:00

Gost mora ob prijavi v hotel predložiti osebni dokument.
Zgodnja prijava in pozna odjava iz sobe sta možni ob doplačilu glede na razpoložljivost in predhodno najavo.

Parkirišče
Vsi Admiral hoteli gostom ponujajo brezplačno parkirišče, rezervacija ni potrebna.

Individualne rezervacije
Uporabnik spletne strani ki nas kontaktira direktno se zavezuje, da nam ob oddaji rezervacije poda aktiven e-naslov in nas pooblasti, da ga uporabljamo za namene obveščanja in preverjanja v zvezi z rezervacijo. V primeru, da uporabnik ni elektronsko ali telefonsko dosegljiv oz. nam posreduje napačen ali neveljaven elektronski naslov, si pridržujemo pravico do odpovedi tovrstne rezervacije.

Za vse rezervacije preko spletna veljajo pravila na spletni strani, kjer rezervacijo opravite, brez izjeme. Znotraj spletnih rezervacij imate različne opcije vezano na odpoved rezervacije, odvisno od ponudnika katerega ste izbrali.

Za direktne rezervacije preko telefona ali e-pošte veljajo sledeče pravilo, da če rezervirate direktno (telefon ali e-pošta) je brezplačna odpoved ali sprememba do 11. ure na dan prihoda. Sprememba datuma rezervacije mogoča glede na stanje zasedenosti in z upoštevanjem sezonskega gibanja cen. Prosimo, da ob spremembi/odpoved nemudoma sporočite hotelski recepciji hotela, kjer ste rezervacijo opravili. V kolikor sporočite kasneje imamo pravico, da zaračunamo 100 % znesek rezervacije.

Recepciji je ob direktni potrebno podati sledeče informacije:

  • Ime in priimek nosilca rezervacije
  • Datum prihoda in odhoda
  • Število oseb
  • Vrsta/tip sobe ter število sob
  • Naročena storitev
  • Ostale posebnosti

*Casino & Hotel ADMIRAL Škofije ****

Za direktno rezervacijo nam lahko pišete na info.skofije@admiral.si ali pokličete po telefonski številki +386 (0)5 668 02 00
Za rezervacijo preko naše spletne strani lahko uporabite sledečo povezavo. (označite povezavo z hiperlinkom)

Redni hotelski cenik
Cene hotelskih storitev najdete v sledečem HOTELSKI-cenik2024_skofije_A4 splet.jpg
Vse cene so z zajtrkom v EUR in vključujejo DDV. Turistična in promocijska taksa v ceno ni vključena v ceno osnovne storitve - plača se na noč za odraslo osebo (otroci do 7. leta turistične takse ne plačajo, otroci od 7. do 18. leta imajo 50% popust na turistično in promocijsko takso takso).

Plačilo je možno v gotovini ali s plačilno kartico (Master Card, Visa, Maestro in Diners).

Skupinske rezervacije
Za skupinske rezervacije veljajo posebne cene in posebni pogoji rezervacije in bivanja. Prosim, da za vse rezervacije za 8 sob ali več oseb se obrnete na osebo odgovorno za hotelsko prodajo - Miha Arko in sicer na elektronsko pošto groups@admiral.si.

Posebni pogoji za otroke
V Admiral hotelih so dobrodošli otroci vseh starosti. Otroci lahko v sobi s starši bivajo brezplačno na obstoječih ležiščih do 6. leta. Možna je uporaba otroške posteljice do 3. leta ob doplačilu. Otroci, ki bivajo v sobi s starši na samostojnem ležišču plačajo polno ceno ležišča. V nekatere sobe je možno dodeliti dodatno ležišče ob predhodnem dogovoru in doplačilu.

Domači ljubljenčki
Admiral hoteli so domačim ljubljenčkom prijazen hotel. Domači ljubljenčki so dobrodošli ob predhodnem dogovoru. Doplačilo za domačega ljubljenčka znaša 15 EUR. Domači ljubljenčki so dovoljeni v določenih sobah. V sobi sta lahko največ dva domača ljubljenčka. V skupnih prostorih hotela morajo biti pripeti na povodec/transportnem boksu. V sobi jih ni dovoljeno pustiti brez nadzora.

Kajenje
Kajenje v vseh prostorih hotela je, vključno s hotelskimi sobami, po zakonu strogo prepovedano. Hotel ima poleg zakonsko določene globe pravico do povračila stroškov čiščenja v primeru, da gost ne upošteva prepovedi kajenja v hotelskih prostorih.

Poškodba inventarja
V primeru povzročene poškodbe na hotelskem inventarju si hotel pridržuje pravico do izstavitve računa za nastalo škodo.


Želimo vam prijetno bivanje.

Admiral Hoteli Slovenija

Splošni pogoji, rezervacija in ceniki