Casino & Hotel Admiral Ptuj

 

Ptuj je najstarejše mesto v Sloveniji z bogato zgodovino in kulturo. Odkrijte skrivnosti, ki jih je ustvarila zgodovina, sprehodite se po romantičnih ulicah starega mesta in spoznajte zgodbe, ki jih pripovedujejo mestne znamenitosti. Razvajajte svoje brbončice z odlično lokalno kulinariko in vini. Začutite utrip mesta v času raznovrstnih festivalov in prireditev. Ptuj - staro mesto, nova doživetja!

Garni Hotel Admiral, Ptuj nudi udobno in sodobno namestitev z osebjem, ki skrbi za vaše prijetno počutje in toplo, domače vzdušje. Recepcija hotela deluje 24 ur na dan. 

 

Lokacija

Zaradi odlične lokacije garni hotel predstavlja najboljše izhodišče tako za turistično odkrivanje mesta, kot za tranzitne in poslovne goste. Garni Hotel leži namreč na vpadnici v mesto in je tako zlahka dosegljiv z vozilom, obenem pa vas do strogega centra mesta ločita 2 minuti hoje. 

 

Sobe

Garni Hotel razpolaga s 26 sobami: 

·         3 enoposteljne sobe

·         19 dvoposteljnih sob

·         4 dvoposteljne 'Superior' (2 imata možnost) dodatnega ležišča

Sobe so moderno in funkcionalno opremljene in nudijo gostu vso udobje. Vse so opremljene s klimatsko napravo, velikim LCD televizorjem, telefonom, brezplačno Wi-Fi internetno povezavo , sef pa lahko brezplačno koristite na recepciji hotela. Vsaka soba ima lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase in kompletom za osebno nego. 

Junior suite so primerne in prilagojene za goste na invalidskih vozičkih. Gostom je na voljo pranje in sušenje perila ter hramba prtljage. Z veseljem pa nudimo tudi strežbo pijače v sobi. 

 

Zajtrk

Za odličen začetek dneva se vaše jutro prične z okusnim, raznolikim in sveže pripravljenim zajtrkom, ki je pri osnovni storitvi že vključen v ceno. 

 

Parkirišče

Za naše goste je na voljo brezplačno parkirišče za stavbo hotela. 

 

Konferenčni prostor

Konferenčni prostor sprejme do 50 oseb in omogoča različne postavitve miz in stolov. V tem prostoru so vam na voljo projektor, LCD televizor, flip chart, udobni stoli, Wi-Fi internetna povezava. Med dogodkom vam nudimo postrežbo s pijačo, po želji pa pripravimo tudi prigrizke, kosilo ali večerjo.