TOP PROMOCIJE V SEPTEMBRU

 

»ADMIRAL AKCIJA«

Admiral akcija 40 € = 50 € ali 70 € = 90 € vam ob nakupu BUYABLE igralnega lističa na blagajni prinaša dodaten bonus v obliki PLAYABLE igralnega lističa. Ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 40 € prejmete dodaten igralni listič v vrednosti 10 €, ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 70 € pa prejmete dodaten igralni listič v vrednosti 20 €. Kupon za ADMIRAL AKCIJO prejmete na člansko kartico ob vstopu v igralni salon med 6.00 in 6.00 uro (cel igralni dan) in si ga natisnete na kiosku v igralnem salonu in z njim na blagajni uveljavljate bonus ob nakupu.


»KOLO SREČE«

Na določen dan in časovno obdobje se vam ob vstavitvi članske kartice Admiral Players Club v režo igralnega avtomata brezplačno ob vstopu in ob preigranju 50 in 100 točk na kartico Admiral Players Club naložijo kuponi. Kupone lahko si natisnete na kiosku in z njim zavrtite kolo sreče. Promocija se bo odvijala vsak torek.


»DEAL/NO DEAL«

Na določen dan in časovno obdobje se vam ob vstavitvi članske kartice Admiral Players Club v režo igralnega avtomata BREZPLAČNO sproži promocijska igra DEAL/NO DEAL, ki vam ponudi točke v vrednosti 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900 ali 1000 točk. Na sredini ekrančka je izpisana ponudba in takrat se odločite, ali jo sprejmete (DEAL) ali zavrnete (NO DEAL). V primeru, da jo zavrnete, dobite novo ponudbo z naključno vrednostjo točk (100 do 1000 točk). Če ste z zneskom zadovoljni, ga sprejmete, če ne, ga lahko še enkrat zavrnete. Takrat prejmete še zadnjo ponudbo, ki je ne morete zavrniti in je s tem promocija zaključena. Promocija se bo odvijala vsak petek.