Predstavitev

 

ADMIRAL SLOVENIJA -Igra in veliko več!

Skupina Admiral Slovenija združuje vrhunske storitve na področju igralništva, hotelov, gostinstva in zabave. Smo del mednarodne korporacije Novomatic Group of companies, ki je z okoli 30.000 zaposlenimi na preko 2100 lokacijah v 50 državah že vrsto let v samem vrhu svetovne igralniške industrije. Široka paleta aktivnosti podjetja zajema tako upravljanje igralniških lokacij, kakor tudi lasten razvoj in proizvodnjo igralniških tehnologij, kjer se ponašamo s preko 2600 registriranih blagovnih znamk, patentov in vzorcev. Izjemno pozornost namenja družbeni odgovornosti tako na področju podpore kulturi in športu, kakor humanitarnim projektom po celem svetu. Zaradi visokih delovnih standardov in posvečenosti razvoju pozitivnih odnosov med zaposlenimi je Novomatic group of companies tudi nosilec številnih nagrad na področju zaposlovanja in že vrsto let visoko kotira na lestvicah najboljših zaposlovalcev.

V Sloveniji smo kot prva večja tuja naložba na slovenskem igranliškem trgu prisotni od leta 2009 z otvoritvijo zabaviščnega kompleksa Hotel & Casinò Resort Admiral na Kozini, kateremu se je leta 2012 pridružil tudi Hotel & Casinò Poetovio na Ptuju. Pravi preboj pa je skupina doživela leta 2016 s pripojitvijo igralnih salonov Tivoli v Lescah, Joker v Mariboru ter zabaviščnega kompleksa Casinò Hotel Carnevale Wellness & Spa na Škofijah pri Kopru. Blagovno znamko Admiral v Slovenijii danes predstavlja krovno podjetje Novo Investicije d.o.o. s sedežem v Ljubljani, ter povezana podjetja, katera so tudi nosilci koncesij za prirejanje posebnih iger na srečo (Admiral d.o.o., Igralni salon Karneval d.o.o., Stava d.o.o., P&P Marketing d.o.o., Memoria d.o.o.). Skupina skupno šteje 231 zaposlenih in vam na 6 ekskluzivnih lokacijah ponuja 5 igralnih salonov, 4 hotele, 3 restavracije, 1 wellness & spa center ter 1 lounge bar. 

Naše vodilo je gostom nuditi vrhunske storitve v prijetnem ambientu v povezavi z najnovejšo igralniško tehnologijo, kar dosegamo s stalnim vlaganjem izgled in opremljenost naših lokacij, v nove produkte ter v znanje naših zaposlenih. Poleg strokovnih izpopolnjevanj pa posebno pozornost namenjamo tudi pozitivnim odnosom znotraj podjetja, kar se odraža v organizaciji družabnih dogodkov in aktivnosti na lokalnem in mednarodnem nivoju znotraj naše korporacije. Samo tako lahko namreč dosegamo najvišje standarde in gostom ponujamo celovito in sodobno paleto storitev na področju igralništva, zabave, turizma in gostinstva.


Na voljo vam je:
  •  5 igralnih salonov, 
  • 4 hoteli, 
  • 3 restavracije, 
  • 1 lounge bar in 
  • 1 wellness & Spa center.