TOP PROMOCIJE V SEPTEMBRU

 

Vabljeni v našo družbo!

Za sodelovanje v nagradnih igrah in promocijah se je potrebno včlaniti v Admiral Players Club. Včlanite se lahko brezplačno na recepciji igralnega salona. 


KOLO SREČE:

NOVOST-vsaka barva ADMIRAL PLAYERS CLUB kartice ima svoje kolo sreče. Dnevno priigrane točke vam podarijo kupon s katerim lahko zavrtite Kolo sreče ter prejmete lepe nagrade!


HAPPY HOUR:

Vsak ponedeljek, petek in nedeljo med 19h in 21h vas pričakuje promocija 40€=50€ ali 70€=90€+dnevni menu.


ADMIRAL AKCIJA:

V soboto 30.9.2023 SUPER promocija-ADMIRAL AKCIJA 400€=500€ + VIP MENU!


BINGO:

Vaša najljubša igra Vas pričakuje ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 21h. Kartice si lahko pridobite ali ob menjavi točk z vaše ADMIRAL PLAYERS CLUB kartice ali pa prejmite BINGO kartico GRATIS z nakupom igralnega listka. NOVOST: v igri lahko sodelujete s kar 10 BINGO karticami!


PROGRESIVNI BINGO:

Vsak petek ob 21h PROGRESIVNI BINGO z glavno nagrado, ki raste do 5000€! Pridobite si lahko do 10 BINGO kartic, ki vam bodo povečale možnost za zmago!


TORKOV CASH BACK:

Podaljšajte si vikend v našem igralnem salonu- za 200 dnevnih točk priigranih v petek, soboto ali nedeljo, si lahko v TOREK pridobite vse do 30€ GRATIS!


TURNIR NA IGALNIH AVTOMATIH:

Vsako soboto ob 22.30h. Kupone za žrebanje si lahko pridobite z dnevno priigranimi točkami ter na ta način pristopite tudi k VIP turnirju ter velikemu FINALNEMU žrebanju!