TOP PROMOCIJE V MAJU

 

Vabljeni v našo družbo!

180 TOČK=GRATIS DNEVNI MENU

Privošči si ponedeljek in poizkusi odlične jedi DNEVNEGA MENUJA v RESTAVRACIJI ADMIRAL NOVA GORICA za samo 180 dnevnih točk!

 

SUPER SREDA

Danes je tvoja igra vredna več, saj ti ob narejenih 100, 200 ali 300 dnevih točkah pripada ticket za igro v vrednosti 10, 20 ali 30€!

 

BINGO

Vaša najljubša igra Vas pričakuje vsak petek s pričetkom ob 21h. Kartice si lahko pridobite ali ob menjavi točk z vaše ADMIRAL PLAYERS CLUB kartice (1 BINGO kartica = 40 točk) ali pa prejmite BINGO kartico GRATIS ob menjavi 40€ za igralni listek v enaki vrednosti. Glavna nagrada znaša kar 500€ v ticketih za igro.

 

TURNIR

Ali imaš v sebi kaj tekmovalnega duha? Potem je sobotni turnir na igralnih avtomatih ravno pravšnji zate-začenjamo ob 22.30. Kupone za sodelovanje se pridobi z vstopom v igralni salon ter z dnevno priigranimi točkami(1kupon=50 dnevnih točk).

 

KOLO SREČE:

Vsaka barva ADMIRAL PLAYERS CLUB kartice ima svoje kolo sreče. Dnevno priigrane točke vam podarijo kupon s katerim lahko zavrtite Kolo sreče ter prejmete lepe nagrade!

Za sodelovanje v nagradnih igrah in promocijah se je potrebno včlaniti v Admiral Players Club. Včlanite se lahko brezplačno na recepciji igralnega salona.