Ponudba za vaše poslovne partnerje in sodelavce!

 

Preverite posebno ponudbo za vaše poslovne partnerje in sodelavce! 

Veselilo bi nas, če bi lahko med svoje partnerje vključili tudi vas ter tako vzpostavili dolgotrajno sodelovanje, ki bi temeljilo na medsebojnem zaupanju.
Hotel & Casino resort Admiral se nahaja na Kozini, majhnem mestecu v osrčju tromeje med Italijo, Slovenijo in Hrvaško. S svojo lego tik ob avtocesti Ljubljana –Koper je odlično izhodišče za tranzitne popotnike, turiste ter goste, ki prihajajo iz poslovnih razlogov. 

Svojim gostom nudimo 46 sodobno opremljenih sob - 40 dvoposteljnih sob od tega 21 sob z zakonskim ležiščem in 19 sob z ločenimi ležišči, 4 enoposteljne sobe in 2 junior suiti. 
Vse sobe imajo dostop do interneta, digitalno satelitsko televizijo z LCD zaslonom, klimatsko napravo, telefon, sef, sušilec za lase, večina sob je opremljena tudi z zasebnimi balkoni.
Nudimo možnost organizacije poslovnih srečanj (kosila, večerje in zajtrki), ter kosila in večerje z bogatimi dnevnimi menuji. Prednost naše restavracije je, poleg odlične hrane in hitre postrežbe, lahka dostopnost in veliko parkirišče.

V igralnem salonu Mediteran na Kozini lahko preizkusite srečo na najsodobnejših igralnih avtomatih z atraktivnimi igrami. Pričakujemo vas  vse dni v letu.

Ponudba za vaše poslovne partnerje in sodelavce!