Predstavitev

 

Vabljeni v našo družbo!

Skupina Admiral Slovenija združuje vrhunske storitve na področju igralništva, hotelirstva, gostinstva in zabave. Danes se Admiral Slovenija ponaša z 10 igralnimi saloni, 3 hoteli in 4 restavracijami na različnih lokacijah v Sloveniji.


V osrednjeslovenski regiji naše goste vabimo k preživljanju prostega časa znotraj štirih igralnih salonov:


Vsak izmed igralnih salonov se ponaša z velikim številom igralnih mest, brezplačnim parkiriščem in vrhunskimi storitvami v prijetnem ambientu.


Na Štajerskem Admiralova prijazna in profesionalna ekipa zaposlenih skrbi za dobro počutje gostov v dveh igralnih salonih:

V slovenskem najstarejšem mestu turiste in obiskovalce gostimo tudi v hotelu, ležečemu v neposredni bližini turističnih znamenitosti.


Na Primorskem je Admiral prisoten v štirih mestih; med drugim tudi v tako imenovani prestolnici igralništva v Sloveniji:


V zadnjih dveh letih smo prenovili, nadgradili in modernizirali prav vsakega izmed naštetih igralnih salonov, saj si je Admiral Slovenija za združene igralne salone postavil najvišje standarde poslovanja v igralništvu in jih usmeril v nadgrajevanje slovenske turistične ponudbe. Poleg stalnega vlaganja v izgled naših lokacij, posebno pozornost namenjamo tudi investicijam v strokovna izpopolnjevanja znanj več kot 300 zaposlenih, saj verjamemo, da je podjetje lahko uspešno le toliko kot so uspešni ljudje, ki ga sestavljajo.