Predstavitev

 

Zabava je v centru!

Skupina Admiral Slovenija združuje vrhunske storitve na področju igralništva, hotelirstva, gostinstva in zabave. Danes se Admiral Slovenija ponaša z 10 igralnimi saloni, 3 hoteli in 4 restavracijami na različnih lokacijah v Sloveniji.


V osrednjeslovenski regiji naše goste vabimo k preživljanju prostega časa znotraj štirih igralnih salonov:


Vsak izmed igralnih salonov se ponaša z velikim številom igralnih mest, brezplačnim parkiriščem in vrhunskimi storitvami v prijetnem ambientu.


Na Štajerskem Admiralova prijazna in profesionalna ekipa zaposlenih skrbi za dobro počutje gostov v dveh igralnih salonih:

V slovenskem najstarejšem mestu turiste in obiskovalce gostimo tudi v hotelu, ležečemu v neposredni bližini turističnih znamenitosti.


Na Primorskem je Admiral prisoten v štirih mestih; med drugim tudi v tako imenovani prestolnici igralništva v Sloveniji:


V zadnjih dveh letih smo prenovili, nadgradili in modernizirali prav vsakega izmed naštetih igralnih salonov, saj si je Admiral Slovenija za združene igralne salone postavil najvišje standarde poslovanja v igralništvu in jih usmeril v nadgrajevanje slovenske turistične ponudbe. Poleg stalnega vlaganja v izgled naših lokacij, posebno pozornost namenjamo tudi investicijam v strokovna izpopolnjevanja znanj več kot 300 zaposlenih, saj verjamemo, da je podjetje lahko uspešno le toliko kot so uspešni ljudje, ki ga sestavljajo.


LJUBLJANA CENTER


Če iščete zabaven oddih ali razburljivo tveganje, vam Casino Admiral, Ljubljana center - igralni salon, priznan kot eden najsodobnejših igralnih salonov v Sloveniji, 24/7 omogoča pobeg v svet zabave, nepričakovanih rezultatov in adrenalinske vročice. Doživite zabavo na 180 igralnih mestih in sodelujte v razburljivih nagradnih igrah. Preizkusite svojo srečo na igralnih avtomatih (Novomatic, IGT, Ainsworth, Aristocrat, Apex) ter na treh sodobnih elektronskih ruletah (Lotus, Interblock). Zabavajte se ob starih in najnovejših priljubljenih igrah iz sveta zabavništva. V našem igralnem salonu se lahko udeležite tudi različnih nagradnih iger, turnirjev na igralnih avtomatih in posebnih promocij. Vsi člani Admiral Players Club-a pa lahko koristijo številne dodatne promocije in ugodnosti v našem igralnem salonu in baru.


POMEMBNE INFORMACIJE


  • Za vas smo odprti 24/7 in se nahajamo na naslovu Vošnjakova ulica 1, Ljubljana!
  • Vstop v igralni salon je brezplačen (možni določeni dodatni pogoji vstopa ob posebnih dogodkih).
  • Našim gostom je na voljo brezplačno parkirišče v neposredni bližini igralnega salona.
  • Vstop je dovoljen osebam starejšim od 18 let s predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta s sliko.
  • Osebam, ki kažejo očitne znake vinjenosti, in osebam s prepovedjo je vstop prepovedan.
  • Igralna valuta je EURO.
  • Pravila oblačenja: vstop z večjimi nahrbtniki ali vrečkami ter pokrivali ni dovoljen. Vojaške ali verske uniforme niso dovoljene.


ADMIRAL PLAYERS CLUB


Članstvo v klubu zvestobe ADMIRAL PLAYERS CLUB si lahko brezplačno uredite na recepciji igralnega salona. Ob vpisu pridobite 500 točk zvestobe!

Ob igri s kartico na igralnih mestih zbirate točke zvestobe, ki jih lahko unovčite za številne ugodnosti.

Kartica zvestobe vam omogoča tudi prejemanje posebnih promocij – Admiral akcije, Dvojne točke zvestobe, Kuponi za sodelovanje v nagradnih igrah, Kolo sreče,…

Ob igri s kartico lahko brezplačno naročite določeno pijačo v naši ponudbi.

SMS KLUB: Zaupajte nam svojo številko in bodite tedensko obveščeni o dogajanju v našem igralnem salonu.
Koncesionar: Aleatorium d.o.o., Ljubljanska cesta 65, Grosuplje

Lokacija: Vošnjakova 1 (Hotel Lev), Ljubljana Center

Telefon: +386 (0)30 643 860

E-mail:  info@admiral.si