Tedenski menu
Tedenski menu za obdobje od 14.04.2025 - 21.04.2025
Dnevno sveži, sezonsko prilagojeni in vedno pripravljeni z najboljšimi domačimi sestavinami - naši dnevni menuji so priljubljena gastronomska harmonija.
Cena dnevnega menija je 14,50 EUR oz 290 točk iz vaše Admiral player club kartice (predjed, glavna jed, sladica in solata) ali dnevne malice 10,00 EUR oz 200 točk iz vaše Admiral player club kartice (glavna jed, sladica ali solata).
Dnevne menuje strežemo od ponedeljka do petka med 10.30 in 15.00 uro in od 18.00 do 22.00 ure, sobota in nedelja od 12:00 do 22:00 ure.
Za naročila pokličite na telefonsko številko: 00386-5-689 07 40
K vsakemu dnevnemu meniju postrežemo tudi sladico ali solato.
Ponedeljek, 14.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Paradižnikova krem juha z rižem | Piščančji file na vulkanskem žaru, ohrovt s krompirjem po francosko | Sipina rižota na rdeče |
Torek, 15.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Pasulj s suhim mesom | Dušen goveji vrat v refoškovi omaki, pražen krompir | File postrvi po mlinarsko, cvetača na maslu |
Sreda, 16.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Ješprenova rižota z bučo in panceto | Sous vide rebrca, pečen krompir | Hobotnica na golaž, zeliščni pire |
Četrtek, 17.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Pršut z zorjenim sirom in olivnim oljem | Piščančja tagliata na rukoli s parmezanom, pomfri | Morski pes na žaru, gratinirana špinača |
Petek, 18.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Jota | BBQ piščančje perutke in mehiški riž | File osliča po tržaško, maslen krompir z rukolo |
Sobota, 19.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Solata z morskimi sadeži in krompirjem | Svinjska ribica v poprovi omaki, popečena polenta | File škarpene v pečici, blitva in krompir |
Nedelja, 20.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Velikonočni menu | Velikonočni menu | Velikonočni menu |
Ponedeljek, 21.04.2025
Predjed | Meni 1 | Meni 2 |
---|---|---|
Velikonočni menu | Velikonočni menu | Velikonočni menu |
