Ponudba za vaše poslovne partnerje in sodelavce!

 

Preverite posebno ponudbo za vaše poslovne partnerje in sodelavce! 
Kontaktirajte nas na: info.kozina@admiral.si

Veselilo bi nas, če bi lahko med svoje partnerje vključili tudi vas ter tako vzpostavili dolgotrajno sodelovanje, ki bi temeljilo na medsebojnem zaupanju.
Hotel & Casino resort Admiral se nahaja na Kozini, majhnem mestecu v osrčju tromeje med Italijo, Slovenijo in Hrvaško. S svojo lego tik ob avtocesti Ljubljana –Koper je odlično izhodišče za tranzitne popotnike, turiste ter goste, ki prihajajo iz poslovnih razlogov. 

Svojim gostom nudimo 46 sodobno opremljenih sob - 40 dvoposteljnih sob od tega 21 sob z zakonskim ležiščem in 19 sob z ločenimi ležišči, 4 enoposteljne sobe in 2 junior suiti. 
Vse sobe imajo dostop do interneta, digitalno satelitsko televizijo z LCD zaslonom, klimatsko napravo, telefon, sef, sušilec za lase, večina sob je opremljena tudi z zasebnimi balkoni.
Nudimo možnost organizacije poslovnih srečanj (kosila, večerje in zajtrki), ter kosila in večerje z bogatimi dnevnimi menuji. Prednost naše restavracije je, poleg odlične hrane in hitre postrežbe, lahka dostopnost in veliko parkirišče.

V igralnem salonu Mediteran na Kozini lahko preizkusite srečo na najsodobnejših igralnih avtomatih z atraktivnimi igrami. Pričakujemo vas  vse dni v letu.

Ponudba za vaše poslovne partnerje in sodelavce!