TOP AKCIJE

 

OKTOBER

ADMIRAL BONUS: Ob nakupu BUYABLE igralnega lističa na blagajni v vrednosti od 50€ do 300€ blagajnik iz bobna izžreba 10% - 90% bonus na nakup ter ga izda v obliki PLAYABLE igralnega lističa. Kupon za ADMIRAL BONUS prejmete na člansko kartico ob vstopu v igralni salon med 6.00 in 24.00 uro in si ga natisnete na kiosku v igralnem salonu in z njim na blagajni uveljavljate bonus ob nakupu. 

ADMIRAL AKCIJA: Admiral akcija 30€ = 40€ ali 60€ = 80€ vam ob nakupu BUYABLE igralnega lističa na blagajni prinaša dodaten bonus v obliki PLAYABLE igralnega lističa. Ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 30€ prejmete dodaten igralni listič v vrednosti 10€, ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 60€ pa prejmete dodaten igralni listič v vrednosti 20€. Kupon za ADMIRAL AKCIJO prejmete na člansko kartico ob vstopu v igralni salon med 6.00 in 6.00 uro (cel igralni dan) in si ga natisnete na kiosku v igralnem salonu in z njim na blagajni uveljavljate bonus ob nakupu. 

PIRATE'S CHEST: Posebna promocijska igra, ki poteka na malem zaslonu na igralnem avtomatu. Igra se avtomatično sproži ob vstavitvi članske kartice v igralni avtomat na izbran dan od 6.00 do 12.00 ure. Igralec izbira med tremi zakladi pod katerimi se skrivajo različne nagrade (100 ali 500 ali 1.000 točk). 

DVOJNE TOČKE ZVESTOBE: Posebna promocija na izbran dan od 6.00 do 12.00 ure. Ob igri s člansko kartico zbirate dvojne točke zvestobe, ki jih lahko uporabite za različne ugodnosti. Oglejte si ponudbo artiklov v naši vitrini, ki jih lahko zamenjate za točke. S točkami lahko tudi poravnate naše gostinske storitve v baru in spodnji restavraciji ter namestitve v hotelu. Točke lahko na blagajni menjate tudi za PLAYABLE igralni listič. 


TOP AKCIJE