TOP AKCIJE

 

NOVEMBER

ADMIRAL BONUS: Ob nakupu BUYABLE igralnega lističa na blagajni v vrednosti od 50€ do 300€ blagajnik iz bobna izžreba 10% - 90% bonus na nakup ter ga izda v obliki PLAYABLE igralnega lističa. Kupon za ADMIRAL BONUS prejmete na člansko kartico ob vstopu v igralni salon med 6.00 in 24.00 uro in si ga natisnete na kiosku v igralnem salonu in z njim na blagajni uveljavljate bonus ob nakupu. 

ADMIRAL AKCIJA: Admiral akcija 30€ = 40€ ali 60€ = 80€ vam ob nakupu BUYABLE igralnega lističa na blagajni prinaša dodaten bonus v obliki PLAYABLE igralnega lističa. Ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 30€ prejmete dodaten igralni listič v vrednosti 10€, ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 60€ pa prejmete dodaten igralni listič v vrednosti 20€. Kupon za ADMIRAL AKCIJO prejmete na člansko kartico ob vstopu v igralni salon med 6.00 in 6.00 uro (cel igralni dan) in si ga natisnete na kiosku v igralnem salonu in z njim na blagajni uveljavljate bonus ob nakupu. 

PIRATE'S CHEST: Posebna promocijska igra, ki poteka na malem zaslonu na igralnem avtomatu. Igra se avtomatično sproži ob vstavitvi članske kartice v igralni avtomat na izbran dan od 8.00 do 13.00 ure. Igralec izbira med tremi zakladi pod katerimi se skrivajo različne nagrade (100 ali 500 ali 1.000 točk). 

DVOJNE TOČKE ZVESTOBE: Posebna promocija na izbran dan od 9.00 do 15.00 ure. Ob igri s člansko kartico zbirate dvojne točke zvestobe, ki jih lahko uporabite za različne ugodnosti. Oglejte si ponudbo artiklov v naši vitrini, ki jih lahko zamenjate za točke. S točkami lahko tudi poravnate naše gostinske storitve v baru in spodnji restavraciji ter namestitve v hotelu. Točke lahko na blagajni menjate tudi za PLAYABLE igralni listič. 

DEAL - NO DEAL: Posebna promocijska igra, ki poteka na malem zaslonu na igralnem avtomatu. Igra se avtomatično sproži, ko igralec doseže 100 dnevnih točk z igro s kartico na igralnih avtomatih ali ruleti. Igralcu je ponujena nagrada (v točkah), ki jo lahko sprejme ali zavrne in igra na boljšo ponujeno nagrado. Tretjo ponujeno nagrado mora igralec sprejeti. 
TOP AKCIJE