Prednovoletna praznovanja v restavraciji

 

Prednovoletni čas je čas zaključkov in srečanj ob koncu leta, poslovnih kosil in različnih praznovanj, ter čas druženja z zaposlenimi, sodelavci in partnerji.

Svojim sodelavcem in poslovnim partnerjem privoščite izjemno kulinarično doživetje ob okusni hrani ter izbrani žlahtni kapljici.

Pripravili smo mesna in ribja menija, prilagodljiva vašim željam. Nudimo Vam možnost pogostitve s hladno – toplim bifejem ali klasično postrežbo.

 

Za dodatne informacije pokličite na 05 6680 200 ali pišite na #EM#75737168652b7675616769626f4d6d6e627f7765757973396b70#EM#.

Z veseljem bomo ugodili vašim željam.


MESNI MENI

Aperitiv dobrodošlice

~

Narezek Admiral

(domač istrski pršut, mešani siri, panceta, suha salama, kumarice , olive, zelenjava na žaru)

~

Tris predjedi:

Njoki s štirimi siri

Rezanci na bolonjski način

Riž s svežo zelenjavo

~

Mesni krožnik

Telečja pečenka, dunajski puranji zrezek in ombolo na žaru v spremstvu zelenjave na žaru, krompirja v pečici in korenčka na maslu

~

Sladki tris:

Kepica sladoleda

Sadna torta Carnevale

Panna cotta s prelivom

 

20€/ NA OSEBO

 

RIBJI MENI

Aperitiv dobrodošlice

~

Ribja solata Admiral

(losos, hobotnica, gamberi, brancin in sardele)

~

Bis predjedi:

Njoki z gamberi in bučkami

Rižota z lososom

~

Ribji krožnik

File orade, file brancina, kalamari na žaru, ocvrti kalamari in kraljevi gamberi na žaru v spremstvu špinače, pečenega krompirja in zelenjave na žaru

~

Sladki tris:

Kepica sladoleda

Sadna torta Carnevale

Panna cotta s prelivom

 

25€/ NA OSEBO


Prednovoletna praznovanja v restavraciji