Ponudba za poslovne goste

 

Preverite posebno ponudbo za vaše poslovne partnerje in sodelavce! Kontaktirajte nas na urska.princic@carnevale.si ali 030 312 212.


Hotel Carnevale je sodoben Hotel kategorije 4* kateri, poleg udobne in razkošne namestitve, nudi tudi odlična kulinarična doživetja v restavraciji Carnevale, ter sanjsko sprostitev v notranjem Wellness & Spa centru.

Smo pretežno poslovni Hotel, kateri že več let sodeluje z raznimi velikimi podjetji. Veselilo bi nas, če bi lahko med svoje partnerje vključili tudi Vas ter tako vzpostavili dolgotrajno sodelovanje, ki bi temeljilo na medsebojnem zaupanju.
 
Nahajamo se na strateški lokaciji, 5 min od Kopra in 10 min od Trsta. Pred hotelom imamo veliko brezplačno parkirišče.


HOTEL :

Svojim gostom nudimo 30 stilno opremljenih sob ( 2 suiti, 6 sob z ločenimi posteljami in 22 sob z zakonsko posteljo. Od tega 24 sob razpolaga z možnostjo dodatnega ležišča ). »Pametne sobe« so opremljene z elektromagnetnimi ključavnicami, imajo dostop do interneta, digitalno satelitsko televizijo z LCD-zaslonom, klimatsko napravo, telefon, mini bar, sef, sušilec za lase in kopalnico s tušem ali kadjo.

SEJNA SOBA :

Sodobna sejna soba v Hotelu Carnevale omogoča organizacijo predavanj, izobraževanj, delavnic, poslovnih dogodkov, sestankov … in še mnogo drugih dejavnosti ter dogodkov. Sprejme lahko do maksimalno 20 udeležencev.
Na vašo željo vam na dogodku, pred ali po njem postrežemo z raznovrstnimi prigrizki, pestrim naborom poslovnih kosil ali poslovnega zajtrka ter s pijačami po vašem izboru. V primeru večdnevnega dogodka nudimo tudi dodatne ugodnosti za nastanitev vaših udeležencev v našem hotelu.

RESTAVRACIJA :
 
Nudimo možnost organizacije poslovnih srečanj (kosila, večerje in zajtrki), ter kosila in večerje z bogatimi dnevnimi meniji za samo 9,50 EUR na osebo. Prednost naše restavracije je, poleg odlične hrane in hitre postrežbe, lahka dostopnost in veliko brezplačno parkirišče.

WELLNESS & SPA :

V Wellness & Spa centru se lahko sprostite v tematskih savnah ali pa razvajate pod rokami naših maserk in kozmetičark. Ponujamo široko ponudbo vrhunskih storitev za lepo in zdravo telo.

Prednosti Hotela :

  • recepcija odprta 24/7
  • možnost poznega prihoda in odhoda
  • vidna in hitro dostopna lokacija (direkten dostop iz avtoceste)
  • brezplačno parkirišče
  • brezplačni Wi-Fi
  • udobne in prostorne sobe
  • "pametne sobe" (LCD TV, minibar, sef...)
  • možnost izbire kopalnice s tušem ali kadjo
  • ugodni prevozi do letališča ali železniške postaje ter ostalih destinacij po dogovoru