Restavracija Carnevale

 

V à la carte restavraciji Carnevale razvajamo najzahtevnejše gurmane. Poleg izbrane ponudbe čutno pripravljenih mediteranskih in domačih jedi, nudimo široko paleto žlahtnih vin okoliških vinarjev.

Spoštovani gostje,

zaradi izrednih razmer, našega in vašega zdravja, vas obveščamo, da smo od četrtka, 12.03.2020 do preklica, prilagodili delovni čas restavracije.

Restavracija bo do nadaljnjega odprta za zunanje goste od ponedeljka do petka od 7h do 15h.

V soboto in nedelje obratujemo po ustaljenem delovnem času od 7h do 22h.

 

Hvala za razumevanje.V á la carte restavraciji Carnevale razvajamo najzahtevnejše gurmane. Poleg izbrane ponudbe čutno pripravljenih mediteranskih in domačih jedi, nudimo široko paleto žlahtnih vin okoliških vinarjev. Obisk restavracije je namenjen tako hotelskim kot tudi zunanjim gostom.  Dnevno pripravljamo okusna kosila in večerje po ugodnih cenah.

Restavracija Carnevale je primerna tudi za večje skupinske pogostitve kot so poročna slavja, obletnice,  rojstnodnevne zabave, krsti, obhajila, birme, sedmine....in drugi zaključeni družabni dogodki.

Priporočamo se še za poslovna kosila, srečanja in razne predstavitve. Občasno prirejamo tematske kuhinje (velikonočna ponudba, božična ponudba, italijanski večeri…)

Hotelska á la carte restavracija lahko sprejme do 100 gostov in je odprta vsak dan, od nedelje do četrtka med 12:00 in 22:00 uro, v petek in soboto pa med 12:00 in 23:00 uro.